Welkom! - Het nieuws van: 2017-07-10 14:36:31

Welkom bij radio Regenboog en zie hier onze vernieuwde website! Deze was wel toe aan een nieuw jasje. Een nieuw logo en een nieuwe look! We heten u van harte welkom bij Radio Regenboog het vernieuwde team met een vernieuwde smaak. Simpelweg: Keihard de beste!

Bekijk onze nieuwe programmering met onze DJ's die graag voor u klaar staan als het gaat om een fijn stuk vrolijke muziek ten gehore brengen aan u!

 

 

 

 

Marathon 2017

Spetterend uiteinde en een luisterrijk 2017

De medewerkers van Radio Regenboog wensen u een spetterend uiteinde en een luisterijk 2017 toe.

Nieuwe stream

Mp3 aacplusBeste luisteraars zoals U al op de site hebt kunnen lezen zijn we overgestapt naar een andere stream-provider. Dit hebben we gedaan om klaar te zijn voor de toekomst. We hadden verwacht dat de overstap zonder problemen zou verlopen maar dat viel een beetje tegen. Er was een paar keer uitval van de stream en daar hadden we niet op gerekend.

Nieuwe Hosting/Stream

Om in de toekomst luisterproblemen te voorkomen hebben wij gekozen voor een nieuwe provider. Dit niet alleen voor onze website maar ook voor onze stream. U als luisteraar zult daar weinig van merken, als u via onze website luistert. mocht u via een internetradio luisteren en U heeft ons in een voorkeuze geprogrammeerd staan dan kan het zijn dat U binnenkort denkt van "huh?" geen muziek, dat klopt U moet ons even opnieuw opzoeken en toevoegen. Dat alles in verband met de nieuwe stream provider.