Radio Regenboog is een radio station waarbij u voornamelijk kunt luisteren naar piratenmuziek online via internet. De beste etherpiratenhits!

Wij zijn een piraten radiostation dat de piratenmuziek 24 uur per dag en 7 dagen in de week uitzend.
Overdag zal meestal onze non-stop het werkt doen. Onze non-stop is een automatische playlist die door ons zelf is samengesteld, deze automatisch playlist zorgt voor mooie etherpiratenhits, als wij niet live aan het werk zijn in een van onze studio’s. Wij doen altijd ons uiterste best om iedere avond een live dj aan het werk te zetten die met passie de muziek ten gehore brengt, ook in het weekend doen wij hier ons best voor.

Wat is piratenmuziek?

Het Nederlandstalige levens lied ook wel piratenmuziek genoemd zijn niet alleen doorgebroken artiesten maar ook artiesten of bandjes die niet zijn doorgebroken. Meestal zijn het de niet commerciële artiesten die niet aan de weg timmeren en die tijdloze muziek hebben gemaakt.
Dat neemt niet weg dat wij geen commerciële muziek draaien. Piratenmuziek is heel breed begrip voor niet alleen Nederlandstalige muziek maar ook Duits en Engels. Wij proberen met deze muziek een begrip bij u in de huiskamer te maken en een stukje gezelligheid te brengen. Deze muziek wordt bij ons veel van vinyl gedraaid, zowel singels als lp’s. Ook wordt de muziek bij ons veel van de bekende cd gedraaid, maar wat niemand inmiddels weg kan denken is dat wij ook de mp3’s vanaf de computer ten gehore brengen.

 

Piraten radio Radio Regenboog doet hun uiterste best om de mooiste piratenhits voor u te selecteren en te draaien.